کره جنوبی: رزمایش با آمریکا نباید به تنش بیشتر در شبه‌جزیره کره منجر شود

یک مقام ارشد کره جنوبی با اشاره به رزمایش آتی مشترک با آمریکا اعلام کرد نباید این اقدام تنش با کره شمالی را افزایش دهد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «لی این یانگ» وزیر اتحاد کره جنوبی، در بیانیه‌ای خواستار انعطاف‌پذیری در رزمایش آتی با آمریکا شد و اعلام کرد این رزمایش نباید باعث افزایش تنش با همسایه شمالی شود.

این رزمایش قرار است در ماه اوت برگزار شود و اکنون این مقام ارشد سئول گفت: «چنین تمریناتی نباید فرصتی برای افزایش تنش در شبه‌جزیره کره شود. باید رویکرد به تمرینات نظامی مشترک در زمان دولت کنونی آمریکا و اتخاذ سیاست جدید این کشور، با توجه بیشتری بررسی شود.»

او در ادامه افزود: «مشخص است که رزمایش‌های مشترک رزمی نباید ابزاری برای افزایش تنش در شبه‌جزیره کره قرار گیرند. دولت ما باید هماهنگی‌ها را با انعطاف‌پذیری انجام دهد. همچنین ما امیدوار به اتخاذ چنین سیاستی ازسوی پیونگ‌یانگ و انعطاف‌پذیری آن‌ها نیز هستیم.»

اوایل ماه جاری «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، در کاخ سفید با «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره جنوبی، دیدار و گفت‌وگو کرد. پای میز مذاکره کشاندن کره شمالی به منظور گفت‌وگو در مورد برنامه‌های هسته‌ای پیونگ‌یانگ از اولویت‌های اصلی این دیدار بود. بایدن در این نشست اعلام کرد قرار است در شرایط مناسب با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، رایزنی کند.

به گفته مقامات آمریکایی، بایدن رویکردی متفاوت از رؤسای‌جمهور پیشین آمریکا، باراک اوباما و دونالد ترامپ در قبال کره شمالی در پیش خواهد گرفت.

مذاکرات آمریکا و کره شمالی حدود دو سال قبل به رهبری دونالد ترامپ، رئیس‎‌جمهور سابق آمریکا، آغاز شد و هدفش پایان بخشیدن به برنامه اتمی پیونگ‌یانگ بود. اما با وجود برگزاری نشست‌های دوجانبه میان رهبران دو کشور و اعلام آمادگی کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، برای همکاری، تغییری در فشار‌ها و تحریم‌های واشنگتن علیه پیونگ‌یانگ ایجاد نشد و بعد از مدتی کره شمالی تصمیم گرفت بار دیگر آزمایش‌های خود را از سر بگیرد.

همچنین امروز «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، در یک نشست با اشاره به اینکه فشار‌ها و تحریم‌ها راه‌حل مشکلات نیست، خواستار «تضمین امنیت کره شمالی برای حل اختلافات هسته‌ای این کشور» شد.

این در حالی است که کره شمالی بار‌ها تاکید کرده است تا زمانی که آمریکا سیاست‌های خصمانه خود علیه پیونگ‌یانگ خود را کنار نگذارد تعامل بیشتری در خصوص برنامه هسته‌ای نشان نخواهد داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار