شهاب سنگ Winchcombe ممکن است اسرار حیات را در خودش داشته باشد

محققان با مطالعه شهاب سنگی که به تازگی به انگلیس برخورد کرده توانستند به برخی از رازهای تشکیل حیات در زمین دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بی بی سی؛ دانشمندان توانستند با انجام آزمایشات دقیق و بیشتر روی یک شهاب سنگ نادر به نشانه‌هایی از منشا حیات در زمین برسند. نتایج مطالعه روی این شهاب سنگ که به تازگی به انگلستان برخورد کرده نشان می‌دهند که آن متعلق به ۴.۵ میلیارد سال پیش و زمان آغاز شکل گیری منظومه شمسی است.


بیشتر بخوانید


شهاب سنگی که می‌تواند راز حیات در زمین را فاش کند

نام این شهاب سنگ که به طور رسمی طبقه بنده شده، از روی شهری که روی آن فرود آمده گرفته شده و Gloucestershire است. این جرم آسمانی از انواع نادر شهاب سنگ یعنی کندریت کربن دار است. این شهاب سنگ مملو از مواد آالی و آب است. دانشمندان با بودجه‌ای که شورای تسهیلات علم و فناوری لندن در اختیارشان گذاشته توانستند با استفاده از تجهیزاتی مدرن از این شهاب سنگ نادر نگهداری کنند. مواد معدنی این جرم آسمانی در آزمایشگاه‌های تخصصی انگلیس مورد بررسی، تحقیق و مطالعه قرار گرفته است.

شهاب سنگ Winchcombe ممکن است اسرار حیات را در خودش داشته باشد

اشلی کینگ، از دانشمندان این پروژه گفت:"این شهاب سنگ اولین شهاب سنگی است که در ۳۰ سال گذشته به انگلیس برخورد کرده و همچنین اولین کندریت کربن داری است که تاکنون ما توانسته‌ایم آن را بازیابی کنیم. ما با کمک بودجه‌های دولتی توانستیم منشا آب و حیات در زمین را پیدا کنیم. "

از زمانی که این شهاب سنگ کشف شده تاکنون محققان در حال تحقیق و بررسی روی آن هستند تا بتوانند ویژگی‌های شیمیایی و معدنی آن را کشف و به نحوه شکل گیری منظومه شمسی دست پیدا کنند.

شهاب سنگ Winchcombe ممکن است اسرار حیات را در خودش داشته باشد

کوئنی چان از دیگر محققان این پروژه گفت:" مطالعات اولیه روی این شهاب سنگ نشان داد که این جرم آسمانی طیف گسترده‌ای از مواد آلی را دارد. تحقیق و مطالعه آن چند هفته پس از برخورد با زمین و قبل از اینکه ماده‌ای زمینی آن را آلوده کند نشان دهنده مواد تشکیل دهنده موجود هنگام شکل گیری منظومه شمسی است و به درک ما از شکل قرارگیری این مواد کنار هم برای تشکیل سیاراتی مثل زمین کمک کرده است. "

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۸:۳۴ ۲۶ تير ۱۴۰۰
والا من نمیدونم چی بگم خداشاهده من چندین نمونه از همین مدل شهاب سنگ در اختیار دارم
آخرین اخبار