سفینه های فضایی آمریکا و روسیه قرار است در فضا جابجا شوند

در ۲۸ سپتامبر دو سفینه فضایی ناسا و روسیه با یک‌دیگر جابه‌جا می‌شوند تا شرایط را برای ورود گروه بعدی خدمه ایستگاه فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  ناسا؛ سه نفر از ساکنان ایستگاه فضایی بین المللی قرار است روز سه شنبه ۲۸ سپتامبر سوار یک سفینه به نام سایوز MS-۱۸ شده و آن را جابجا کرده تا خود را برای ورود مجموعه بعدی خدمه ایستگاه آماده کنند.

براساس گزارش‌ها، مهندسان پرواز ۶۵ «ونده هی» دوبرف ناسا، اولگ نوویتسکی و پیوتر دوبروف قرار است، از آژانس فضایی روسیه ساعت ۸:۲۱ صبح  از فضا به سمت زمین حرکت کنند؛پیش بینی می‌شود این دو سفینه  ساعت ۹ صبح در ماژول آزمایشگاهی چند منظوره ناوکا پهلو بگیرند. گفته شده، این اولین باری است که یک فضاپیما به ماژول جدید ناوکا متصل می‌شود.

انتقال این دو سفینه در کجا انجام می‌گیرد؟

طبق گفته ناسا انتقال این سفینه، در بندر راسوت انجام می‌شود. همچنین یک فضاپیمای دیگر سایوز به نام MS-۱۹ نیز در فضا آزاد شده و سه خدمه روسی را در ماه اکتبر به ایستگاه  فضایی منتقل می‌کند. فرمانده سایوز ، فضانورد آنتون شاکلروف از Roscosmos و شرکت کنندگان در فضا، کلیم شیپنکو و یولیا پرسیلد قرار است سه شنبه ۵ اکتبر از ایستگاه فضایی بایکونور در قزاقستان به ایستگاه فضایی در کره ماه بروند.

ونده هی و دوبروف قرار است تا مارس ۲۰۲۲ در ایستگاه بمانند. گفتنی است، «ونده هی» رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی را برای یک آمریکایی ثبت کرده است. این در حالی است که نویتسکی، شیپنکو و پرسیلد قرار است در ماه اکتبر سوار بر فضاپیمای سایوز MS-۱۸ به زمین بازگردند.

انتقال سفینه فضایی د

بیش از 20 سال است که انسان‌ها بطور مداوم در ایستگاه فضایی بین المللی زندگی و کار کرده اند. گفتنی است، آنان دانش علمی را توسعه داده و فناوری‌های جدیدی را به نمایش گذاشته اند. اما این دستاوردها را نمی‌توان در زمین استفاده کرد. براساس گزارش‌ها، به عنوان یک تلاش جهانی، ۲۴۴ نفر از ۱۹ کشور جهان، از آزمایشگاه جاذبه دیدن کرده اند که میزبان ۳۰۰۰ تحقیق و پژوهش از ۱۰۸ کشور و منطقه بوده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار