حجت الاسلام والمسلمین منتظری:

مشکلات اقتصادی کشور پنهان و ناشناخته نیست

دادستان کل کشور گفت: از مسئولان می‌خواهم برنامه‌های مقابله‌ای را پیگیری کنند و دستگاه قضائی هم به موازات همراه آن‌ها است.

به گزارش سایت ناجا همایش روسای پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور با حضور دادستان کل کشور و مسئولان مبارزه با قاچاق برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری گفت: دیروز عزیزی را در مقابله با قاچاقچیان در زنجان از دست دادیم و این هزینه‌هایی است که پرداخت می‌کنیم.

به گفته دادستان کل کشور در عرصه مبارزه با قاچاقچیان مطالب زیاد گفته و شنیده شده و مطالبی که ارائه می‌شود من باب تاکید است و برای دستیابی به موفقیت باید این تعامل و تجارب سابق را همه داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: امروز مسئله اقتصاد کشور حرف اول را می‌زند همانطور که مقام معظم رهبری «مدظله العالی» راهبرد‌های کلی نظام را تبیین می‌کنند و مسائل و بیاناتی را که در چندین سال بیان فرمودند همگی موضوع اقتصادی دارند مسئله اقتصاد بسیار مسئله مهمی است و در حوزه اقتصاد باید مسئله و آسیب‌های اقتصادی را خوب شناخت و آسیب شناسی کرد.

به گفته دادستان کل کشور ما اگر اقتصاد را از یک دریچه کلی ببینیم آن را به دو بخش دولتی و خصوصی تقسیم بندی می‌کنیم، این دو بخش یک ارتباط تنگاتنگ و تاثیرگذار دارند و اگر با هماهنگ نباشند می‌توانند مسیر تولید، توزیع و تأمین نیاز‌های مردم را از دست برنامه ریزان داخل کشور خارج کنند.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: یکی از مهمترین مسائلی که می‌تواند به کشور در حوزه تولید، مصرف و توزیع آسیب بزند مسئله قاچاق کالاست که برای کشور سم مهلکی است. به تعبیر مقام معظم رهبری «مدظله العالی» قاچاق کالا در حقیقت خنجری است که از پشت بر پیکره اقتصاد کشور وارد می‌شود و این شما کارشناسان و کارآگاهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستید که این خنجر را باید بگیرید و باید ببینیم که تا چه اندازه در گرفتن خنجر موفق عمل کردیم.

به گفته دادستان کل کشور اگر یکی از این حلقه‌ها گم شود ما در کارمان موفق نخواهیم شد و یکی از وظایف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این است که این حلقه‌ها را چنان باهم وصل کند که از هم ناگسستنی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: یکی از راه‌های ضربه زدن به کشور، آسیب به پایه‌های اقتصاد مقاومتی و تعطیلی کارخانجات و کارگاه‌هایی که برای مردم اشتغال زاست و نظام‌های استکباری با برنامه ریزی حساب شده در کانون‌های فکر و اندیشه با وارد کردن کالای قاچاق و مصرف آن‌ها در بازار‌های داخلی می‌خواهند به اهداف شوم خود برسند، ولی ما می‌توانیم با قانونگذاری متناسب با شرایط فعلی اقتصادی و همکاری منسجم دستگاه‌های اطلاعاتی یکدیگر را پشتیبانی کنیم.

به گفته دادستان کل کشور سازمان‌های اطلاعاتی چنان قدرت اطلاعاتی قوی دارند که می‌توانند یک جنایتکار را از هواپیما پایین بکشند و دستگیر کنند و یا افرادی را از خارج از کشور استرداد کنند، بسیار بعید است که ریشه‌های آسیب را نتوانند شناسایی کنند.

لزوم مبارزه حافظان امنیت اقتصادی با ظواهر قاچاق

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: حافظان امنیت اقتصادی باید ضمن اینکه با ظواهر قاچاق مقابله و مبارزه کنند، ریشه‌های قاچاق را هم شناسایی کنند و نگذارند اتفاقات شومی بیفتد، چون یک سری افراد سودجو و خائن این ضربه را به کشور زده که اولین ضررش هم به تولید داخلی است که آن‌ها را به تعطیلی و نیمه تعطیلی می‌کشاند.

به گفته دادستان کل کشور چند نفر به خاطر گسترش قاچاق بیکار شدند و شما باید با این مسئله شوم به صورت جدی برخورد کنید.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: هم اکنون که دولت جدید با این انگیزه و با شعار وعده‌های مقابله و مبارزه جدی و بی امان با قاچاق کالا به میدان خدمتگزاری وارد شده به نظر می‌رسد الان زمینه مناسبی است که به صورت خوب مقابله شود.

به گفته دادستان کل کشور بحث مشکلات اقتصادی امروز در کشور یک امر پنهان و ناشناخته نیست، لذا از مسئولان می‌خواهم برنامه‌های مقابله‌ای را پیگیری کنند و دستگاه قضائی هم به موازات این همراه آن‌ها است و هر جایی که نیازمند همراهی و پشتیبانی باشد کوتاهی نکرده و برابر قانون در کنار دستگاه‌های اجرایی و امنیتی کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: شما کارآگاهان بدانید که کارتان بسیار ارزشمند است و دو هدف اصلی را دنبال می‌کنید که خدمت به اقتصاد کشور به این معنا که چرخ تولید و کارخانه ما بیشتر به چرخش در خواهد آمد و دیگری از یک امر حرام شرعی و غیرقانونی جلوگیری کنیم، این دو مهم از اهداف اصلی است.

به گفته دادستان کل کشور ما هم در دستگاه قضائی و در حوزه دادسرا‌های کشور آنگونه که قانون می‌طلبد در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کنار شما عزیزان هستیم.

قاسم رسولی فاضل نماینده قوه قضاییه در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفته بود که حجم ورودی کالا‌ها به سازمان اموال تملیکی با خروجی از این سازمان مطابقت ندارد و می‌توان گفت به ازای ورود سه کالا به انبار‌های این سازمان، یک کالا خارج می‌شود و این موضوع دلایل مختلفی دارد که می‌توان رسوب کالا را یکی از این موارد نام برد.


بیشتر بخوانید

ورودی کالا‌ها به سازمان اموال تملیکی با خروجی آنها مطابقت ندارد


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار