آغاز به کار مراکز فرآوری پسته در دامغان

همزمان با برداشت پسته در دامغان، فعالیت مراکز پوست کنی و فرآوری این محصول در این شهرستان آغاز شد.

بینائیان کارشناس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی دامغان گفت: جداسازی پسته از ضایعات و پوست کنی و خشک کردن آن از فعالیت‌هایی است که در مراکز فرآوری پسته انجام می‌شود.

وی افزود: در هر شبانه روز ۳۰ تن انواع پسته در ترمینال‌های ضبط پسته فراوری می‌شود و این واحد‌ها زمینه اشتغال ۷۵۰ نفر را فراهم کرده اند.

اکبری، عباسعلی، کله قوچی، خنجری و فرخی مهم‌ترین ارقام پسته است که در ترمینال‌های ضبط پسته فرآوری می‌شود.

پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰ هزار تن پسته در شهرستان دامغان فرآوری و روانه بازار شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.