هدف‌گذاری برای آموزش حدود ۳۲ هزار بی‌سواد و کم‌سواد در خوزستان

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خوزستان از هدف‌گذاری برای آموزش افراد محروم از سواد و کم سواد در استان خبر داد و گفت: شناسایی و جذب جامعه هدف، نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها است.

اردشیر شریف‌زاده گفت: هدف‌گذاری برای آموزش ۳۱ هزار و ۹۰۰ نفر از افراد محروم از سواد و کم سواد در استان خوزستان انجام شده است، اما در خصوص سوادآموزی به مشارکت همه دستگاه‌ها و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های درون و برون سازمانی نسبت به شناسایی، جذب و ثبت نام جامعه هدف نیازمندیم.

او با اشاره به میزان باسوادی در استان خوزستان افزود: خوزستان از نظر میزان سواد جزو استان‌های طرح شتاب‌بخشی در کشور است و نباید هیچ کس به خاطر کمبود امکانات، از تحصیل باز بماند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به از ابلاغ دستورالعمل کلاس‌گذاری و توزیع حجم دوره‌های سوادآموزی بین شهرستان‌ها، نواحی و مناطق نیز گفت: میزان حجم ابلاغی امسال استان خوزستان برای پوشش دوره‌های سوادآموزی، ۳۱ هزار و ۹۰۰ نفر است. از این تعداد برای دوره سواد ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر، برای دوره انتقال ۱۰ هزار نفر و برای دوره تحکیم  ۹ هزار نفر در نظر گرفته شده است و می‌توان ۲۰ درصد از این حجم ابلاغی را برای ثبت‌نام افراد ۵۰ تا ۶۰ سال اختصاص داد.

آقای شریف‌زاده با اشاره به حجم ابلاغی سال ۱۴۰۲ سازمان نهضت سوادآموزی به اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان، ادامه داد: برای رسیدن به اهداف سوادآموزی به مشارکت همه دستگاه‌ها و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های درون و برون سازمانی نسبت به شناسایی، جذب و ثبت نام جامعه هدف نیازمندیم.

او  با بیان اینکه کلاس‌گذاری دوره‌های سوادآموزی از شهریورماه آغاز شده است و تا آذرماه ادامه خواهد داشت، افزود: شیوه کلاس‌گذاری در سال جاری نیز تلفیقی خواهد بود و در کنار آموزش‌های جاری، فعالیت‌های مکمل دیگری از جمله آموزش مهارت رایانه، طرح خواندن با خانواده، نماز کلید بهشت و حلقه‌های کتابخوانی نیز متناسب با دوره‌های سوادآموزی اجرا می‌شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان خوزستان با بیان اینکه آموزش در تمامی دوره‌های سوادآموزی به صورت کاملا رایگان است، ادامه داد: طول دوره سوادآموزی ۴۰۰ ساعت و طول دوره انتقال ۸۰۰ ساعت است و بی‌سوادان و کم‌سوادان پس از گذراندن این دوره‌ها و موفقیت در آزمون‌های پایانی، مدرک باسوادی خود را دریافت می‌کنند.

آقای شریف زاده می‌گوید: دارندگان مدرک سوادآموزی که قصد ادامه تحصیل ندارند می‌توانند با ثبت‌نام در دوره‌های تحکیم و گذراندن ۲۰۰ ساعت آموزش حضوری و غیرحضوری، نسبت به تثبیت و ماندگاری سواد خود اقدام کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.