مبنای انتخاب شناخت است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: مبنای انتخاب، شناخت است در مسائل و حوزه‌های مختلف با انتخابات مختلفی روبرو هستیم .

عیسی ابراهیم‌زاده، عضو هیئت‌علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان شناخت مناسب برای انتخاب درست در دوران خانواده و اجتماعی را بیان کرد: مبنای انتخاب، شناخت است در مسائل و حوزه‌های مختلف با انتخابات مختلفی روبرو هستیم اگر شناخت درست و عمیقی از سره و ناسره نداشته باشیم و تشخیص درستی ندهیم در واقع انتخاب درستی انجام نداده‌ایم.

وی افزود: این شناخت با جستجو، تلاش و بررسی‌های مختلف به وجود می‌آید؛ این شناخت ابتدا با بررسی در خانواده از کودکی نسبت به پیرامون خود ایجاد و بعد توسط هم سن و سالان خود و بعد در اجتماع حاصل می‌شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه استان تصریح کرد: شناخت را باید مبتنی بر اعتقادات خود انجام داد؛ اولین شناختی که به ما کمک می‌کند در یک انتخاب همان نوع جهان‌بینی ما نسبت به فضا و پیرامون خود نسبت به هستی است.

وی ادامه داد: بخشی از این شناخت اعتقادی در خانواده شکل می‌گیرد هر انسانی از سن کودکی تا ۱۸ سالگی در حال جستجوی شناخت بهترینی نسبت به محیط پیرامون خود است و وقتی به سن ۱۸ سالگی می‌رسد آن شناخت و تفکر مستقل را نسبت به پیرامون خود پیدا می‌کند.

ابراهیم‌زاده اظهار کرد: این شناخت ابتدا در خانواده و بعد در بین هم سن و سالان و مدرسه و بعد در اجتماع و جامعه‌ای که بزرگ شده‌ایم به وجود می‌آید؛ شناخت باید از منابع اصیل باشد و این شناخت را از منابع اصیل باید از افراد مورداعتماد پیرامون خود کسب کرد.

وی با بیان اینکه شناخت، مبدا و ابتدای هر حرکت است، گفت: اگر این شناخت درست صورت نگیرد حرکت جهت درستی نمی‌گیرد اگر بخواهیم جهت و راه درستی را در پیش بگیریم قبل از آن باید شناخت درستی به دست آوریم.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه استان در خصوص آزادی انتخاب بیان کرد: ما در چهارچوب مبانی فکری و اعتقادی و دینی آزاد به انتخاب هستیم و آزادی بدون حدومرز به خودخواهی و تباهی تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: آزادی در انتخاب نباید باعث سلب آزادی دیگران شود و آزادی باید در چارچوب انتخاب شود و در این انتخاب باید از نظرات و مشورت دیگران برای شناخت بهتر استفاده کنیم.

ابراهیم‌زاده خاطرنشان کرد: شناخت و آگاهی از خط مش و عملکرد نامزدهای انتخاباتی تا پیش از کاندیدا شدن نشان می‌دهد؛ چرا تبلیغات انتخاباتی در حوزه ارتباطات سیاسی تا این میزان شایان اهمیت است.

وی گفت: همگان می‌دانند نقش شعارهای تبلیغاتی و آگهی‌های تبلیغات شعارها و رسانه‌های نوشتاری، رسانه شنیداری و رسانه دیداری در انتخابات نباید فراموش شود چون شناخت بهتر از کاندیدا در فرایند تصمیم‌گیری و گزینش وی نقش بسزایی ایفا می‌کنند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه استان تصریح کرد: بر همین اساس در کنار مباحثی مانند: اصل انتخابات، حق رأی و فلسفه فرمان‌بردن از اکثریت که در فلسفه سیاسی بحث و جنجالی به راه انداخته است و تبلیغ برای کاندیدها و کارنامه کاری نامزدهای انتخاباتی، خط مش و اولویت‌های پیشرو وی برای چهار سال آینده از اهمیت ویژه‌ای برای رأی‌دهندگان برخوردار است.

انتخابات یکی از نمادهای حاکمیت مردم در یک نظام سیاسی است

وی علل شرکت در انتخابات را این‌گونه بیان کرد: انتخابات یکی از نمادهای حاکمیت مردم در یک نظام سیاسی است و از جنبه حقوقی هم یک اصل مهم و در نظام‌های مبتنی بر اراده ملت انتخابات حق طبیعی مردم است.

ابراهیم‌زاده اظهار کرد: انتخابات از نظر سیاسی هم نشان‌دهنده آگاهی و شعور سیاسی مردم است و از جنبه ملی هم انتخابات مهم است؛ زیرا سربلندی عزت و یک ملت در دست خود آنها است.

وی عنوان کرد: انتخابات ضمن به نمایش گذاشتن اراده ملی نشان می‌دهد که مردم از اتحاد و یکپارچگی ملی برخوردار هستند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه استان خاطرنشان کرد: انتخابات در بعد خارجی اقتدار ملی و شوکت سیاسی خود را به جهانیان نشان می‌دهد؛ شرکت در انتخابات در جامعه دینی یک وظیفه دینی محسوب می‌شود؛ زیرا سرنوشت جامعه اسلامی با انتخابات رقم می‌خورد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار