بهره‌برداری از بزرگترین خط تولید پک باتری‌های لیتیومی و انواع باتری‌های سیلد در غرب آسیا

خط تولید پک باتری‌های لیتیومی و خط تولید انواع باتری‌های سیلد سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با حضور وزیر دفاع رونمایی شد.

امروز دوشنبه ۲۱ اسفندماه با حضور وزیر دفاع از خط تولید پک باتری‌های لیتیومی و خط تولید انواع باتری‌های صنعتی سیلد سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع رونمایی شد.

احداث و بهره‌برداری از خط تولید پک باتر‌های لیتیومی دستاورد‌های زیادی از جمله ایجاد آمادگی جهت تامین نیاز کشور به ویژه بخش دفاع به انواع پک سنگین باتری لیتیومی و ایجاد آمادگی لازم برای ورود به صنعت حمل و نقل الکتریکی برای کشور خواهد داشت.

گفتنی است از باتری‌های لیتیومی در پک‌های مخابراتی، طیف وسیعی از پک‌های نظامی، پک‌های ESS (سامانه‌های ذخیره انرژی الکتریکی)، طیف وسیعی از پک‌های تجاری و پک‌های موتور سیکلت برقی استفاده می‌شود، که احداث و راه‌اندازی این خط تولید باعث کاهش خطا‌های نیروی انسانی، کاهش مصرف انرژی و افزایش سرعت تولید می‌شود.

باتری‌های صنعتی سیلد کاربرد‌های مختلفی از جمله تامین و ذخیره انرژی در شبکه مخابراتی کشور، در نیروگاه‌های تولید برق، پالایشگاه‌ها، UPS (منابع تغذیه بدون وقفه)، شبکه بانکی و موسسات مالی کشور، حمل و نقل الکتریکی و ... دارند که احداث و بهره برداری از خط تولید اتوماتیک انواع باتری‌های صنعتی سیلد باعث جلوگیری از واردات و خروج ارز، توسعه صادرات و افزایش توان رقابتی و ایجاد توانمندی در صادرات خدمات مهندسی می‌شود.

با ایجاد این خط، علاوه بر تکمیل سبد محصولات مورد نیاز کشور (از ۳ آمپر ساعت تا ۳۰۰۰ آمپر ساعت) ظرفیت تولید انواع باتری‌های صنعتی سیلد، ۳۵ درصد افزایش یافته است و عملا کشور بی‌نیاز از واردات این‌باتری‌ها خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۰:۳۹ ۲۲ اسفند ۱۴۰۲
آفرین
در حقیقت استراتژیک ترین کالای آینده نزدیک باتری های لیتیومی و انواع انباره های ذخیره انرژی الکتریکی هستند ولی بازم کمه باید تحقیق و توسعه همیشگی در این زمینه وجود داشته باشه و در پس آن بخش خصوصی هم بکار گرفته شود تا از سنگینی بار تولید کاسته شود.
کاشکی یه فکری برای پرداخت کرایه تاکسی ها از کاغذی به الکترونیکی صورت بگیره تنها بخشی که هنوز درگیر اسکناس آلوده و ... هست. کمبود پول خرد هم بهش اضافه کنید.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۷:۴۴ ۲۲ اسفند ۱۴۰۲
اینم مثل کارخونه موبایل سازیتون زرگریه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
مهمترین عوامل در تولید باتری های لیتیومی استحصال لیتیوم است از سنگ معدن است که این فناوری بسیار پیچیده‌ است و به صورت راز صنعتی است متاسفانه ایران در استخراج منابع معدنی بسیار ضعیف می‌باشد از جمله تیتانیوم و لیتیوم که آینده بشر به آن گره خورده است. به عنوان یک شیمیست کشور ما با خام فروشی خاک های معدنی مختلف سرمایه های کشور را از بین برده
Iran (Islamic Republic of)
آشتیانی
۱۹:۴۸ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
درود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
پس دلیل خشکی دریاچه ارومیه در حقیقت این پروژه بوده
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۸:۳۲ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
ایران لیتیم داره مخصوصاً در استان همدان ولی ظرفیت لیتیم دریاچه ارومیه به قدری کمه که بدرد نمیخوره
پس این لیتیم احتمال زیاد برای معادن همدان هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
صحت خواب مثل اینکه خواب نما شدی داداچ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
محمد جان . دلبندم این لیتیوم با اون لیتیم شما که در ارومیه کشف کردی خیلی فرق داره .باور نداری از چینی هابپرس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
ماشاءالله
مبارک باشه
دمتون گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
ایول و ماشاء الله

تا کور شود آنکه نتواند دید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲
صنعت باتری سازی برای خودروهای الکتریکی خیلی اهمیت دارد یکی علل موفقیت صنعت خودرو الکتریکی کشور چین تولید با کیفیت و انبوه باتری خودروهای برقی هست. حدود 45 درصد از هزینه یک خودرو برقی مربوط به باتری‌های آن است.
آخرین اخبار