آموزش گلاب گیری + فیلم

گلاب از دیرباز یکی از محصولات پر طرفدار ایران و مخصوصا شهر کاشان است که در فصل بهار، این شهر در مراسم گلاب گیری، پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر است.

برای گرفتن گلاب به روش سنتی به وسایلی مثل دیگ، قرابه، پارج و نی و شیشه نیاز دارد. دیگ مسی ظرف اصلی گلابگیری‌ است. درِ دیگ گذاشته می‌شود و  یک واشر پلاستیکی بین در دیگ و قابلمه جا می‌گیرد تا بخار داخل قابلمه محفوظ بماند. روی در دیگ سوراخی تعبیه شده که لوله‌های استیل از آن می‌گذرد و یک سر لوله به پارچی مسی می‌‌رسد و گلاب آماده داخل پارچ ریخته می‌شود. این فرآیند حدود ۷ ساعت طول می‌کشد.

 

برچسب ها: گلاب ، کاشان ، گلابگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار